Wednesday, 4 February 2015

TAHUN BARU..SPEK BARU..

Sekarang ni harga buat spek baru dah makin murah ditambah pulak dengan pelbagai promosi..cth buy one free one, 50% sale dan macam2 lagi. Ok, ni aku cita kalau frame spek tu takde jenama lah, kalau ada jenama mestilah mahal. Aku pakai yang murah je..janji selesa & bagi aku yang penting power cermin tu..


IRFA  pun buat spek baru jugak, niat asal hanya nak repair frame spek ala korea beliau tu tapi staff kedai tu cakap dorang takde stock, so nak tak nak terpaksalah rembat spek baru..


Makin tebal pulak spek aku ni tahun ni....huhuhu

17 comments:

  1. huhu..mata baru ;) di tahun baru..

    ReplyDelete
    Replies
    1. idzwa,
      semoga makin luas pemandangan ku tahun ni...heheh

      Delete
  2. Replies
    1. falsya,
      saje2 je..lagi pun power dh naik sket...

      Delete
  3. Spek yg Cikna suka pun ssh nak dpt stok skunk ni (bingkai plastik tp ade nose pad).....;-/

    ReplyDelete
    Replies
    1. cikna,
      Ehh tak perasan pulak, nose pad tu dlu ada bila pakai spek yg bingkai besi tu je pastu sekarang takde dah..

      Delete
  4. makin cerah la pemandangan lps ni ek ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. kopiolimauice,
      harap2 camtulah...hahaha

      Delete
  5. waaa jelesnyer akak... akak pun rasa nk tukar bingkai nih... tp peruntukan mcm belum ada lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. norhidana,
      Alaa..sy beli yang murah2 je...heheh

      Delete
  6. dh berapa lama usia spek lama tu CV

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM,
      Baru setahun jagung...tapi saje nak tuko baru...heheh

      Delete
  7. Kalu makin tebal kena pakai teropong plak...

    ReplyDelete
  8. Spek pattern sekarang yek......

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺