Thursday, 12 March 2015

Drama KOREA :: HYDE, JEKYLL, ME

Hellooo  kepada para penggemar drama KOREA semua. Adakah anda terLAYAN cite korea terbaru ni...

HYDE JEKILL, ME


Hensem kot HYUN BIN..dah lama tak berlakon lepas cite SECRET GARDEN. Ekceli tak penah tengok pun cite SECRET GARDEN tu...sebab masa tu belum ada cenel HD393...kohkohkohh

Yang aku ingat first time aku suka mamat ni masa dia berlakon dalam cite MY LOVELY SAMSOON. Dah 10 tahun cite tu..masa tu muka si HYUN BIN pun lain (err...maybe belum operate barangkali kot...hihihi)


Takdelah, aku rasa masa ni beliau belum matang lagi..baru 20an..

Cite HYDE, JEKYLL, ME ni mengisahkan tentang seorang lelaki yang ada 2 personaliti. Ada sweet, baik, tegas & tak punya perasaan.


Yang selekeh ni ROBIN pastu yg smart tu SEO JIN..


Best cite ni...wahh gituu kann..kalau cite korea..hehehe

11 comments:

  1. OH DIA BERLAKON MY LOVELY SAMSOON KE? X CAM PON

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIS,
      Alaaa...biasalah..dah lama sgt cite tu...mna nk igt dah

      Delete
  2. my lovely samson akak tengok,full house,apa lagi ye,tapi cerita dulu2 la sekaramg ni tak tengok dah tengok ceria aje..sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. aryan,
      full house tu best..cer tgk rain dlu dan sekarang..sama gak cam hyun bin tu...dah dewasa jadik abam2 dah..heheh

      Delete
  3. Akak pun sebenarnya mcm tak percaya dia Hyun Bin, lain sangat rupa dia. Akak tengok online aje dah ep 15 tak taulah kalau astro dah ep berapa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amy,
      Baru episod 10 kot malam tadi..saspen pulak bila dah tau yg doktor tu rupanya dalang disebalik penculikan drkang...

      Delete
  4. Kita sama. Kami anak beranak tak pernah miss..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak azie,
      ensem sgt hyun bin tu...lesung pipit dia...

      Delete
  5. hahah...wat operasi muka...bg diorg tu wajib...tahun ni muka lain, 2,3 thun akn dtg dh jd lain...

    ReplyDelete
  6. waaa dh start keje ni lama giler tak layan korea zmn stdy mmng semua di layan nye..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺