Wednesday, 25 March 2015

TENKIUU..MMUAHH CIKED..

Ekceli aku nak mintak macam2 lagi bila tengok souvenier yg IRFA borong kat sana..tapi beliau tak bagi dah. She said "enufff". Nak pegi jugak nanti kan, beli la sendiri..ni dia nak bagi kawan2..sebok je kan...hahaha

Tapi aku dapat gak selai dua...except FM (tu org lain punya) sebab tu limited edition. Sokay, nanti i pegi sana i beli FM tu sebakul hokayy.. #padahaldahsah2akukedekutbiladahconvertkeringgithuhuhu



Tenkiu cikpuan IRFA. Ni upah sebab bagi kucing makan..heheh

Korang selalu bagi apa kat kawan2 opis, family, kawan blogger & kawan2 yg seangkatan dengannya? Aku kalau dapat keychain pun dah senyum sampai telinga dah, apatah lagi kalau dapat FM..ye tak??

#misikumpulfmbanyak2

11 comments:

  1. pegi nanti jgn lupa belikan saya sekaki payung

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIS,
      hmm..payung lipat kan, good idea...errr bpe pound ek?? huhu

      Delete
  2. Untunglah jadi tukang bagi makan kucing pun dpt macam-macam:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzakie,
      kesian kucen beliau kak, menggelupur bila sy bukak sliding door nk bagi makan...heheh lapar benau dah tu..

      Delete
  3. Tanda kenangan kan? Walaupun belum dapat pergi, boleh jadi pembakar semangat juga tu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakciknur,
      boleh start tulis awal2 apa yg kena & boleh beli kat sana tu..sambil kira bajet....heheh

      Delete
  4. wahh...ada kakak jenalan ke London...pegi London mcm blk kamping BEST tu..ehem2..CV pun nak balik kampung gak? wahhh....memang lah best kalau dpt FM..so nanti CV pegi sana jgn lupa JM gak tau heheeh

    ReplyDelete
  5. banyk tu siap dpt baju....
    * nk mntk tlg email kn address kt rydaryna@gmail.com ;)

    ReplyDelete
  6. hallo cikviva..nanti jgn lupa saya punye FM ok..kalu boleh nak keychain n tshirt tu skali..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺