Wednesday, 10 June 2015

BALIK KAMPUNG KENDURI SEPUPU..

Ni kali pertama aku drive sendiri..diulang sendiri yakni alone BALIK KAMPUNG aku kat KELATE nun. Co pilot masih dalam mood pemerhatian..so tak boleh drive lagi..huhu


Balik semua serbu hp mak sebab ada line intenet...hihih. Pastu bg adik duit suh beli topup sebab memasing gilo intenet...


Kenduri sepupu hari sabtu, malam tu kami dah pegi kejap konon2 nak tolong pengantin isi doorgift. Takde masak2 sebab dorang pakai servis katering je..alhamdulillah...heheheh

Aku tolong sign kan untuk IRFA sebab beliau kan masih dalam mood MC. Nak ikot kami balik kampung pun takleh sebab pinggang fragile..huhu. Harap tabah k..


Kawan2 sepermainan dizaman kecik...kami dulu rapat je. Tapi bila masing2 dah besar susah nak jumpa. tunggu jelah musim raya & kenduri macam ni, tu pun kalau ada yang balik.

Nasib baik ada wassap grup SEPUPU SEPAPAT tu boleh la jugak bertanya khabar. Terima kasih Pn Admin aka IRFA...hehe


Tahniah untuk PENGANTIN.. SARAH & ANAS. Semoga kekal hingga ke JANNAH.

5 comments:

  1. hebat ni bleh drive alone ;) klu sy mau nangissss tkut la nk drive alone jauh2

    ReplyDelete
  2. syok time cuti sekolah bt kenduri kawin tp yg tak bestnyer kalu blik kg jauh2... jem di sana sini

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺