Wednesday, 17 June 2015

KAMI @ GOLD COAST MORIB RESORT..

Rabu last week aku sini GOLD COAST MORIB RESORT. IRFA bawak family & mak tido sana. So aku & adik join the club lah...hehe


Harga satu apartment dua bilik dalam RM5++ jugak rasanya. Mungkin harga untuk musim cuti sekolah agak mahal sedikit dari rate hari biasa. Tapi bilik jauh la dari water park sebab kalau studio room memang mengadap je water park tu.

google je
Kalau dok sini baru best barulah meriahkan. Adik & anak2 buah je pegi beriadah kat sini haritu, malas aku nak join. Aku pegi breakfast je guna kupon, full house pulak tu sampai takleh terus masuk kena Q dulu sebab takde meja kosong.

Kitorang check out macam biasalah pukul 12 tengahari. Pastu drive balik dengan myvi yang sepadat2 orang tapi boleh pulak divert ke NASI KANDAR LAWOOD dulu. Sabar jerlah orang belakang berhimpit..heheh. Makan kenyang2 pastu balik rumah tido..hehe

3 comments:

  1. CT penah pegi skali je sini.. tumpang sebab mak ada kursus tapi time skolah dulu la..
    memang lama gila dah.. mak kursus CT pi berkubang hehehe..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺