Friday, 26 June 2015

PARAM..PARAM..

Bulan puasa ni entri semua kebanyakannya gambar makanan...aaaaaa. Macam kat bazar ramadhan online dah rasanya...heheh

Harini dah masuk hari 9 kita berpuasa..baru sekali je aku sempat jejak kesana. Sabtu lepas pegi jugak sebab IRFA kirim belikan nasik kerabu. So bila Makbuyung @ IRFA dah teringin wajib diusahakan.

Sekarang dah mula rasa macam dah malas nak singgah PARAM tu, baik aku singgah beli je kat mane gerai @ kedai makan tu je..parking pun senang takyah nak menapak & bersesak dengan crowd. Setakat nak isi perut sendiri...goreng telur dadar pun jalan...huhu


# Gambar hiasan

13 comments:

  1. akak puasa nih tak penah jengah param dik, thn lps pun sama tak jengah param... mls nk jln jauh2 nk bersesak2 lagi... n paling utama akak tkt bile nmpak mcm2 makanan semua nk beli... napsu tuh yg paling bahaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elakkan nafsu nafsi...jgn p bazar...karang beli x mkn... indah rupa dr rasa....hihi

      Delete
  2. ikutkan hati mmg malas nak ke Param..tp tu la..kena jugak..sekali pergi mmg byk jugak abis ..
    rasanya baru 4 hari akak masak kat rumah..rasa puas hati sangat walau x byk lauk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sesekali kaksura..ok gak..time weekday penat blik kje nk masak lg...sggah tapau je... =)

      Delete
  3. hahaha... kita pun tak nak g PARAM sebab orang ramai bebenor.
    poning mak jemah weih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nhhas,
      Kadang tu dah 2/3 tawaf pun x tau nk beli apa...huhu

      Delete
  4. telur mata lawan dgn kicap pedassss...............layannnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaknieda...
      tu lauk wajib sahur saya.... hmmm

      Delete
  5. eh mcm bukan gambar hiasan jek ;p
    betul la sy langsung tak penah gi lgi param mcm malas nk berasak2 >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh....seriusss ni gambo hiasan....hehhe

      Delete
  6. param tu nama kedai ke ? hahaha.. jap x faaaaham.. ke nama nasi krabu versi lain ?
    hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT,
      HEHEH..PARAM TU PAsar RAMadhan... =D

      Delete

Have a nice day... ☺