Friday, 12 June 2015

PEKENA CENDOL & ROJAK SEDAP @ PEKAN NILAI..

Balik dari KPJ SEREMBAN haritu melawat opismate yg admitted kat sana, tetiba tekak terasa nak makan cendol sebab cuaca panas sangat...oh sedapnya kalau dapat semangkuk dua..

Dari bandar SEREMBAN kami lalu ikot jalan lama ke NILAI. Kepala terus memproses data2 tempat makan yang best kat area NILAI.

Tingg!!! Mentol menyala...CENDOL & ROJAK SEDAP kat pekan NILAI. Landmark kedai kat area STESEN BAS NILAI @ KTM NILAI @ MYDIN NILAI.

Kedai dia kecik je tepi jalan tu...tapi pelanggan tak putus2 keluar masuk...


Aneka jenis CENDOL - RM2 
ROJAK - RM4


SLURRPPP....NYUMMM...NYUMMMM..

5 comments:

  1. murahhhh nye penuh plak isi cendol tu kemain sedap ye ;p

    ReplyDelete
  2. dapppnya...lama tak pekena rojak ...craving plak tetiba..hikhik

    ReplyDelete
  3. hehe kalo CT makan cendol.. yang ijau2 tu CT tak makan.. tapi air tu suka lah..
    kalo tetiba tersesat kat Nilai bolehlah try ni..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺