Monday, 15 June 2015

PELAMIN FANTASIA FIQA & SYAWAL..

Sapa layan final PELAMIN FANTASIA hari sabtu lepas?

Aku takdelah follow program tu pun tapi aku taulah yang ada pasangan peserta yang bagi aku unik sebab pengantin perempuan ada masalah pendengaran & percakapan. Jadi dorang hanya guna bahasa isyarat je untuk berkomunikasi..tabah betul kan...

Tup2 last episod dorang menang pastu hadiahnya adalah tajaan perkahwinan dari pigak estro & satu produk kecantikan untuk majlis akad nikah & persandingan yang grand ala2 artis gitu...

Sebak pulak aku tengok prewed video dorang tu...huhuh

Tapi yang best sekali tu sebab last majlis tu ada penyanyi lagi KUN ANTA buat persembahan untuk mereka..


La la..
La nahjatul ma la..
Kai nazdada jama la..
Jauharna huna..
Fi qalbi talala..
Oooo..

6 comments:

  1. tak tgk pon sbb astro saya pakej njoi.hihi
    tahniah buat mereka kan :)

    ReplyDelete
  2. sy follow program ni hihihi best jugak la...syahdu tgk masa dia akad nikah..moga bahagia hingga ke jannah..

    ReplyDelete
  3. tak folo pun tp lps dh tau sapa pemenang n tau pemenang nya pasangan yg special nih, itu yg tgk jgk lah skit majlis persandingan diaorg... nampak diaorg simple n rilex je drpd pasangan2 lain....

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺