Wednesday, 3 June 2015

PEMENANG GIVEAWAY LHR & AMS 2015 BY CIKVIVA..

Assalamualaikum..setelah beberapa minggu giveaway GA BY CIKVIVA ni berjalan. Harini aku nak update NAMA-NAMA para pemenang..

Sori sebab tak dapat bagi kincir angin kat korang...tapi clog ni jelah sebagai tanda kenangan..huhu


Sampul2 tu semua untuk pemilik BLOGGER dibawah. Nanti saya emel awak semua mintak address ok...
  1. YUMIDA HUDA (yumida00000@gmail.com)
  2. PB (aidarahm@tm.com.my)
  3. MS KEJUPENYET (orangevivaz@gmail.com)
  4. NOR NAZLIANA (adna2029@gmail.com)
  5. CIK DELIMA MERAH (cikdelimamerah@gmail.com)

Kenapa ada 6 nama??

Oh..ye sebab lagi satu pemenang untuk GA SUKASUKI 2015 masa April haritu. Aku dah lupa nak update sapa yang bagi jawapan agak tepat.

Blogger : Cik KOPIOLIMAUICE
Jawapan  : Samsung Galaxy..NOTE4.......

So kepada RAKAN2 DIATAS...tunggu emel dari saya okay.

Akhir kata..kepada semua yang sudi join. Terima kasih daun keladi..next time CIKVIVA buat GA lagi..

Okbai

16 comments:

  1. dh bg email ya all the bestt comelnyerr xsabaq pulak ..nk wat koleksi

    ReplyDelete
  2. comelnya hadiah tu..
    Done PM detail..
    tak sabar nak tunggu hadiah sampai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. MSKEJUPENYET,
      Kejap je tu abam posmen antar...dekat je..heheh

      Delete
  3. Congratulation utk semua mereka:)
    Kenapa kakak susah nak jumpa N3 CV sekarang ni?
    Published malam ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. KAKZAKIE,
      Takdelah..selalu auto publish sebelah pagi..heheh

      Delete
  4. tahniah kepada pemenang! sempoi betul cara cik viva pilih pemenang..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SAL,
      Saja suka2..mudah2 jelah..heheh

      Delete
  5. owhhh Note 4 tetinggai hehehe..TQVM ek ;)
    tahniah pd yg lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KOPIOLIMAUICE,
      Sket lagi nak tepat, bernas..tp okla sbb dah sipi2..ahhah

      Delete
  6. aaaa comel...baru teringat aritu menang GA yg ni..alhamdulillah..tq so muck cik viva..moga sentiasa dimurahkan rezeki..comelnye clog tu

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺