Monday, 6 July 2015

IFTAR 2015 :: BUFFET RAMADAN @ RESTOREN ARAB SYSABAN, CYBERJAYA..

Hari Sabtu lepas, berkesempatan berbuka kat sini dengan officemate. Member aku bawak adik2 dia sekali biar sama merasai kemeriahan iftar kat sini..


Restoren ni terletak di CBD Perdana 2, Cyberjaya.

Sebelah restoren tu ada kedai jual produk dari arab. Macam2 ada jual, owner dia punyalah peramah dengan semua customer dia termasuk kami...



Tak tau pun kewujudan restoren Arab ni sebab dah terbiasa ke RESTOREN SABA je selama ni yang memang tidak dinafikan kesedapan masakan arabnya bagi aku. So kali ni saja lah nak try masakan kat sini pulak. Oh ye..harga BUFFET RAMADAN kat sini RM35 seorang.


Suasana dalam kedai.



Separuh daripada hidangan pertama kami untuk 1st round..hehe


Nasi Arab + Kambing /Ayam Hanith + Kabsah + Mandy.


Bakhlava pun ada jugak..aku suka ni..teringat masa pegi Istanbul dulu...


Akhir sekali wefie sebelum baca doa makan..


IRFA wassap mintak aku tapaukan Hanith Lamb, dia kata baby yang order...huhu

16 comments:

  1. Replies
    1. hehehe Anum kalau komen memang sepatah2 je Cik Viva..
      kena biasakan hehehe.. kan Anum kan kan ?

      Delete
    2. HEHE..TAKPE CT..LAGIPUN BYK LG BELOG ANUM NAK SINGGAH...

      Delete
  2. Replies
    1. Kakmulan,
      Mcm biasa carik kambing duluuu....hihii

      Delete
  3. meriahnya berbuka dgn kawan-kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setahun sekali kaknieda....susah nk tggu masing2 free...hehe

      Delete
  4. best.. nak jugak.. kat cyberni macam2 kedai arab adakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis Cho zila,
      Ada lg kot kedai arab kat cyber tu..tp setakat ni bru smpat pg sini n saba je...

      Delete
  5. ada kemudahan solat tak?

    ReplyDelete
  6. Rm35 jer ehh...kira murah ni...selalu g saba jee..xtau pun de restoren ni..nti leh terjah hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. DEANNA,
      OKLAH MURAH SKET DARI SABA..KATANYA SABA RM50 ++

      Delete
  7. sedap dak Cik Viva kalau compared to Saba ? CT pun dok dngr Saba je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT,
      KAT SABA LAGI KENA DGN TEKAK CV EKCELI...HEHEH

      Delete

Have a nice day... ☺