Wednesday, 29 July 2015

KEDAI RAMLY HALAL KIOSK..

Kedai pakcik RAMLY ni sebenarnya dekat je dengan rumah aku..tapi tak pernah singgah pun selama ni. Malam tadi saja lalu, tetiba terasa nak test tekak makan kat sini pulak. KFC depan tu je, tapi dah biasa sangat.

Meh kita try makan kat KEDAI RAMLY MART ni pulak.


Konsep restoren layan diri.. ko order, pastu bayar. Nanti staff tu bagi no giliran. Dah siap masak nanti dia panggil ikut no giliran tadi untuk ambik makanan kat kaunter..gituuu..


Sambil2 makan boleh usha produk2 RAMLY yang dijual kat situ...


Adik aku try fish & chip. Aku pulak ambik oblong daging je satu set. Tengok orang sebelah meriah siap order lambchop. Sabarr...next time boleh datang cuba lambchop lerr pulak..


Sapa yang belum cuba..meh la try..

Jom kita pakat support produk tempatan la pulak ye...hehehe

9 comments:

  1. sim review nyer makanan ok ke tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. SIS,
      Food dia ok jugak, sis boleh try kalau nak tau..heheh

      Delete
  2. Makan dia ok x?
    Belum ada peluang nk test since bru2 keluar dulu byk bad reviews and kne tgu lamaaaaa gila nk dpt meals

    ReplyDelete
    Replies
    1. MG,
      Food dia oklah..not bad.
      Tapi beger ramly kat stall lagi juicy kot...heheh

      Delete
  3. Dkt area bangi pun afa. Slalu kitorg pergi beli brgan ramly je,xpernah lak rasa makanan kt situ. Boleh try nanti ni.nampak menarik je kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis,
      harga dia oklah...boleh try nanti ye..

      Delete
  4. Hoh... ni dkt jo dgn hotel empress kan... saya selalu g miting sana. Nanti buleh la ngeteh sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheqsue,
      Biar betol?? buleh la p ngeteh pasni...hehehe

      Delete

Have a nice day... ☺