Friday, 7 August 2015

KAMI @ PASTA EKPRESS, BANDAR ENSTEK, NISMILAN..

Lupa lah dah pernah up ke belum kisah kami makan kat RESTOREN PASTA EKSPRESS @ BANDAR ENSTEK. Tadi belek2 hp jumpa pulak gambar2 makanan haritu..terpaksalah post...heheh

Sapa2 yang dok area NILAI/ENSTEK mahupun SEPANG kalau nak tukar selera makan western, boleh la try makan2 kat sini. Restoren ni terletak kat MERCATO, ENSTEK berdekatan AKADEMI AUDIT NEGARA, ENSTEK.


Kanak2 dapat free meal. Portion untuk kanak-kanak jelah..


Tenkiu IRFA sebab belanja makan kat sini...muah ciked =)

7 comments:

  1. ohhhhhhhh ada tempat baru untuk makan-makan ya!!! nanti nak cuba lah...........
    sedap tak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakzana,
      Sedap jugak..cuma tulah kalau yg steak tu irfa cakap portion comel sgt..daging dia lembut je..

      Delete
  2. mak buyung nak makan western pula...layankan aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaknieda,
      Tulah..sekarang ni makbuyung semakin berselera..

      Delete
  3. dekat ngn poli adik akka kt poli nih... sbb masa antar dia aritu ada lalu bandar enstek nih... blh la suh dia try mkn kt situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye..kat situ ada politeknik nilai..enstek ada macam2 dah sekarang...heheh

      Delete

Have a nice day... ☺