Tuesday, 18 August 2015

KASIHNYA IBU MEMBAWA KESYURGA...

Kisah semalam..pagi2 mak dah wassap...


Kasihnya ibu membawa ke syurgaaaa...kasihnya ayah tiada tandingannya...
Style family aku...nak cakap kata2 sayang melalui text message/ wassap je..nak cakap depan2 memang takdelah, jangan harap..
Tak caya..boleh tanya IRFA ..heheh ^ ^

11 comments:

  1. heeheh sama lah kiter dlm wasap je dpn dpn mmg tak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. idzwa,
      I is maluu...wasap pun hantar icon love2...eheheh

      Delete
  2. Huhuu, kasihnya ibu membawa ke syurga. Membawa saya ke blog cikviva kita ni. Salam kenal :)) Belum terlambat lagi kan. Selamat Hari Lahir Cik Viva. Moga kehidupan anda diberkati dan segala perancangan berjalan lancar lalu dipermudahkan rezeki oleh ilahi. Assalamualaikum :D *senyumnampakgg. hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. MS OWL,
      Terima kasih singgah sini....jemput datang lagi ye...

      Delete
  3. heheheh akak pun jns gitu gk ngn adik2... kadang yg psl ksh syg nih ssh nk kuar dr mlt....

    eppy belated birthday dik

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis,
      betul tu..macam ada jongkong mas dalam mulut..rela taip walau panjang lebar...heheh

      Delete
  4. emmm, sbb x di ajar dari kecik
    rasa kekok nak cakap pasal perasaan bila dah dewasa nih

    tak macam budak2 sekarang
    setiap minit sayang umie, sayang ayah sangat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tau nk ekspresi o cakap hepi ke suka...ahahaaaaa

      Delete
  5. Hahahah... ok la gitu walau dlm wassap je... at least terluah juga walau bukam depan2 kan?!

    ReplyDelete
  6. sama pesen lah mak ayah kita hahaha.. diorang wish tp skali je haha.a.
    haaaa happy birthday dah =P

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺