Thursday, 20 August 2015

NOOODLES @ KLIA..

Weekend haritu follow IRFA kesini. Katanya teringin sangat nak makan mee sup kat NOOODLES ni. Gigih pulak beliau drive ke airport ni sambil2 nak singgah opis kemas meja. Aku tolong hangkutlah apa yang patut.. #bawakdirihuhuhu

Restoren NOOODLES ni terletak di tingkat 5 bersebelahan KFC. Nak lagi tepat boleh tanya akak2 baju oren kat information counter tu..heheh


Order yg sedang2 saja..sebab gaji pun lambat lagi....maklumlah airport rega dia lain macam sket..heheh

Tengah2 sedap makan, tetiba staff dia datang bawak bil dengan kata2 aluan.."Boleh bayar sekarang tak, saya nak buat closing". Tengok bil RM49.50...nak tersedak.

Ok fine..IRFA hulur terus hulur not RM50..kasi setel walaupun masih dalam kebingungan masa tu. Takkan banyak camtu bil, selalu makan takde sampai gitu kata IRFA..


Nilah dia mee sup yang IRFA dok teringat2 tu...ala PHO MEE @ Vietnam katanya..


Mereka makan je tanpa mengendahkan situasi tegang kami ketika ini...lantokk


Dah nak habis makan baru IRFA perasan, kenapa bil mahal dari sebelumnya. Rupanya IRFA lupa nak tunjuk airport ID. Mana taknya...orang tengah menyuap tetiba datang mintak payment..blank jap member...hahaa. IRFA pegi kaunter explain balik apa yg jadik..terus dorang reprint bil baru..sabor jelah.

24 comments:

  1. Replies
    1. Falsya,
      mangkuk dia sebesau muka...isi half je.... =D

      Delete
  2. igtkan boat noodles
    tp tgk sedap giler kut

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakEL,
      Saya tak penah lagi pg BOAT NOODLES...huhuuu

      Delete
  3. lorr.. kalo tak dapat dah diskaun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dapat jugak lah diskaun stf sbb dah kmplen
      ada ke patut org tgh makan suh bayar masa tu jugak
      so bil sbnr rm39 xx je

      Delete
  4. Replies
    1. INANI,
      Makan dengan cili potong....berasap bibir... =D

      Delete
  5. lps reprint berapa bil nyer? huhuhu agak mahal kalu harga sebenor tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis,
      beza dia...boleh la beli beras sekampit...ehheheh

      Delete
  6. Wah.. diskaun banyak tu kalau tunjuk airport id... nasib baik boleh return duit... kalau tak rugi jaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis,
      Rugi jugak...lepas lah bayar parking terminal tu.. ☺

      Delete
    2. Sis,
      Rugi jugak...lepas lah bayar parking terminal tu.. ☺

      Delete
  7. hehehe IRFA !! pinjam airport ID hahaha.. sedap pho mee tu..
    penah makan skali je kat noodles..

    ReplyDelete
    Replies
    1. CT,
      Nak kena carik partner lain dh..sbb kami dh xde id tu...hihii

      Delete
    2. CT,
      Nak kena carik partner lain dh..sbb kami dh xde id tu...hihii

      Delete
  8. Salam ziarah,

    Boleh try makan kat Noodles ni next time tapi kena contact niece kat sana dulu utk pinjam airport ID dia.. Nasib baik Cik Viva share kat sini, airport ID boleh dpt discount.. Thanks Cik Viva ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bleh..tpi tuan punya id kena ada skali lah..mne tau kot2 dia nk tgk tuan empunya badan...heheh

      Delete
    2. Bleh..tpi tuan punya id kena ada skali lah..mne tau kot2 dia nk tgk tuan empunya badan...heheh

      Delete

Have a nice day... ☺