Wednesday, 5 August 2015

SOSEJ SEGERA OMAKANE..

Sapa pernah try makan SOSEJ OMAKANE ni? First time aku try makan sosej ni  masa kitorang pegi Yurop haritu, ada kakak opis bawak bekal masa keluar jalan2 kat sana. Sedap jugak rasa dia. Tak tau pulak ada sosej yang boleh dimakan terus..selalu jumpa yang kena masak dulu..huhuu


Satu pek ni ada 5 ketul, harga RM6.90. Tapi ni aku beli kat JAYA GROCER sebab kebetulan ke KLIA2. Harga kat luar aku tak tau berapa. Katanya ada jual jugak produk ni kat pasaraya GIANT.

Yang bagusnya sosej ni tak payah simpan kat tempat sejuk.


Jangan risau ada logo HALAL tu... =)

7 comments:

  1. kalo tak asyik jadi silent reader pas baca post ni eterus nk komen...

    sedapnyaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. mmg betul ada kt giant tp time nk beli je was2... sdp ke idak heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..agaknya kalau sebelum ni pon mesti ras waswas jugak nk makan..heheh

      Delete
  3. selalu nampak dkt Giant tapi tak tergerak pulak nak beli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SS,
      Kalau nk try beli CHEESE IN tu je..sebab yang tu je sedap sy rasa..

      Delete
  4. pnh tgk tp xpnh beli.. xpe t yui try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yui,
      Nanti try yg CHEESE IN tu..sebab tu je yg sy rasa sedap...heheh

      Delete

Have a nice day... ☺