Wednesday, 9 December 2015

U M R A H

Rabu (09 Dec 2105) 
MH150 KUL/JED

Selamat berangkat ke Tanah Suci Mekah untuk mengerjakan umrah kepada MA & AYAH dan para jemaah lain juga. Semoga di permudahkan olehNYA segala urusan di sana...

Kirim doa satu bag...huhuu


Hadiah advance untuk birthday AYAH yg ke 61 tahun...heheee

8 comments:

  1. selamat berangkat semoga semua dipermudahkan

    ReplyDelete
  2. Semoga dipermudahkan urusan unrah ma dan ayah CV..
    Tentu rindu kat mrk nanti CV..

    ReplyDelete
  3. Semoga segala urusan mereka untuk melakukan amal ibadat dipermudahkan Ilahi...

    ReplyDelete
  4. moga dipermudahkan segala urusan n menjalankan ibadah disana bt ma n ayah cik viva...

    ReplyDelete
  5. semoga dipermudahkan perjalanan mereka amin

    ReplyDelete
  6. semoga urusan ibadah ma dan ayah cik viva dipermudahkan di sana...
    dan semoga sihat2 je mereka hendaknya di sana...

    ReplyDelete
  7. Asalam Cik Viva..lama tak jumpa ..miss you ..nekcik ingatkan dah masuk beg dah tadi..takpe di hantar kan doanya dulu...tuannya menyusul kemudian..insyaallah

    ReplyDelete
  8. kalau baby baru ni lahir 20 Dec, itu baru betul2 hadiah besday utk ayah
    hehe

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺