Tuesday, 30 June 2020

OSAKA TRIP JAN 2020 (PART 6) END

23 Jan 2020 (Khamis)

Last day kami di bumi Jepun. Packing barang siap-siap lepas tu terus check out hotel..tapi request untuk tinggalkan bagasi kami di tempat penyimpanan sementara kami ke USJ pagi itu. Tujuan kami ke USJ haritu bukan nak masuk ke sana tapi untuk ke kedai HRC je semata.

Tambang JR pass ke sini untuk dua hala adalah 360 yen seorang.







Untuk yang ingin menghabiskan sisa-sisa yen ada anda boleh singgah ke kedai souvenier ni kat airport  Kansai. Harga sangat berpatutan. 

 


Kedai kami ulang pergi sampai 3 kali sorang..



Ni last kedai makan yang kami sempat merasa kat sana. Kedai ni kat airport jugak..



Tempura dia sedapp..harga pun boleh tahan.


Ni aku punya menu..dalam tu nasik..




Total bil kami haritu 4120 yen. Air free 

Kami banyak menghabiskan masa kat airport sementara menunggu flight kami yang dijangka berlepas pukul 10 malam.




Alhamdulillah kami selamat mendarat di bumi malaysia lebih kurang pukul 430 pagi.



No comments:

Post a comment

Have a nice day... ☺

OSAKA TRIP JAN 2020 (PART 6) END

23 Jan 2020 (Khamis) Last day kami di bumi Jepun. Packing barang siap-siap lepas tu terus check out hotel..tapi request untuk tinggalkan b...