Wednesday, 4 June 2014

ISTANBUL Trip 2014 :: Day 6 (LAST DAY + MH31 IST/KUL)

Hari terakhir kami di bumi TURKI..

19 May 2014 (Isnin)

Sarapan nasik lemak bersama2 kat atas rooftop lagi pagi Isnin tu. Walaupun sambal tu semua dalam tin punya..sedap giler rasa time tu..


Kami check out macam biasa pukul 12 tgh hari, tapi sempat lagi pagi tu dorang ni keluar ke bazaar area Sultanahmet tu nak shoping last minute. Balik rumah ngam2 je dengan transport datang nak pikap. Mulalah kelam kabut nak mengangkut bag dari tingkat satu turun ke bawah..

Airport dia tak macam KLIA, kita masuk je terminal dia terus kena scan bag..pastu barulah boleh pegi check in. Flight kami berlepas pukul 3 lebih waktu sanaa & dijangka sampai ke Malaysia pukul 6 pagi (waktu Malaysia).





Lepak makan bekalan dulu sementara nak masuk ke dalam balai berlepas.



Selamat tinggal Istanbul, ada rezeki kami datang lagi..

2 perkataan yang kami belajar kat sana..

Giris - Masuk
Cikis - Keluar


Hidangan dalam kapal terbang aku haritu dengan tema no nasik untuk makan malam.. tapi harus pilih nasik lemak untuk sarapan..becoz we are Malaysian..hahah


Selamat pulang ke MALAYSIA...rindunya kat kamoo..


Terima kasih sebab sudi membaca kisah perjalanan CV ke ISTANBU..semoga anda happy... ^ ^

Nota kaki : Dah takde idea nak tulis..tepek gambar je.. peaceee!!

4 comments:

  1. PASAPORT KONTROL
    HIHI
    MISS THE BAGGAGE CAROUSEL :)

    ReplyDelete
  2. Pastinya menjadi antara kenangan terindah...

    ReplyDelete
  3. kemain sedap menu sarapan tu ye ;p Alhamdulillah selamat pulang...

    ReplyDelete
  4. Wah, Istanbul!
    Dalam list nih..

    Aci boleh tak..nak tau kos/iti/bajet?
    (sambil buat muka ayu)

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺