Tuesday, 20 February 2018

CAMERON TRIP 2018 : NASIK LEMAK SAMBAL STRAWBERY & KEA FARM MARKET

30 Jan 2018 / Selasa

Sejuk sangat pagi tu...masing2 tak nak keluar dari selimut..aku je yang pagi2 mandi..yelah dah level hakak2 kan..kena tunjuk contoh yang baik..hehe

Kami terus check out pukul 10 pagi..sebelum serah kunci apartment kami drive ke Kg Sedia carik Nasik Lemak Strawberi..


Nama Cafe 200 Seed.


Tempat makan yang selesa..



Staff cafe akan brief apa yang ada apa yang takde pagi tu..


Kita try nasik lemak sambal strawberi tu lah..dah itu dia punya signature meal kan.


Taraaa..nin diaa nasik lemak sambal strawbery. Tak tau nk komen apa rasa so kita makan jelah...alhamdulillah kenyang..


Destinasi terakhir ke KEA FARM MARKET. Misi utama carik strawbery dan jagung mutiara

Kalau pada yang belum tau kat belakang market ni ada HOTEL..cantik sangat..senang kalau dapat stay sana jalan kaki je pergi market..


Jom kita jalan2 cuci mata dan poket di Kea Farm Market.


Masa kat sini hp semua dah simpan dalam bag rapat2..tak sempat dah nak snap sana snap sini..sebab semua dah bizi membeli belah..


Strawberi di mana-mana ye kawan2..


Strawberi celup coklat RM5


Nampak tak jagung yang berkilo2 tu..alhamdulillah selesai semua sesi menyopim kami terus bertolak balik ke Sepang sebab malam tu sis kena masuk keje pulak..macam nilah life orang keje shift..huhu


Akhir kata dari kami...sampai ketemu lagi yaa....


1 comment:

Have a nice day... ☺