Friday, 17 October 2014

PARIS Trip 2014 :: ARC DE TRIOMPHE + CHAMPS ELYSEES

OPSS..lupa nak tunjuk map kota PARIS..sila tengok di bawah ni ye..


Dari stesen Bir Hakeim tu kami meneruskan perjalanan  ke Charles De Gaulle Etoile untuk ke ARC DE TRIOMPHE & CHAMPS ELYSEES.


Sortie bermaksud Exit atau Keluar..


Ni lah dia yang dipanggil ARC DE TRIOMPHE. Apa sejarahnya penubuhannya ye?? Ntahlah aku pon tak sempat nak study...hehehe


Ada show masa ni..dia pasang lagu GANGNAM pastu ajak penonton menari sama..tengok budak2 kecik sporting je follow dorang punye step tarian..


We olsss....si kecik tengah relaks dalam stroller..


 

IRFA berhajat nak rembat satu henbag berjenama sebijik kat sini kalau bersesuaian dengan bajet yang di peruntukkan. Ayuhh...mari kita survey mampu milik ke tidak barangan kat sini..lalalala



Amboii...ada hati nih nak masuk butik LV. Pastu masing2 mata semua keatas sebab kat dalam kepala tengah mengira2 harga sebijik henbag tu bila di convert dalam Ringgit Malaysia...muahahahha.



Tu je kesahnya...jom kita balik apartment pulak. Kena naik tren lagi untuk ke BRY SUR MARNE..


Nota : Entri bergambar semata-mata...peaceee

6 comments:

  1. ada juga LV sebiji dua...tapi dari Indon ...hahahaha

    ReplyDelete
  2. bila convert rm memang lah kan ... beli ke idak . nak gak tgk ... hehehee

    ReplyDelete
  3. parissss.. huwaa bestnyaaaaaa

    ReplyDelete
  4. Waaa

    Untungnya leh jejak kaki ke paris. Jgn kata LV. Bonia y mhl2 pom x mampu.

    ReplyDelete
  5. bila convert dlm rm ka.. agak2 brapa.. beli ka x beg tue

    ReplyDelete
  6. okay gak kalau kat malaysia nak masuk LV kena lepaih pak gad dulu. poyo lebih hahaha

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺