Wednesday, 1 October 2014

BRAVO!!!

Aktiviti sekali/ dua dalam setahun ni diadakan untuk kami para sukarelawan bagi membantu bahagian operasi dalam memastikan tahap kebersihan & teknikal mengikut standard operasi yang ditetapkan.


Kali ni aku ditempatkan bersama team BRAVO. Seronok sebab sesekali dapat turun padang bersama team operation..yelah2 hari ngadap pc je kan..


Lagi havoc bila IRFA pun berpeluang turun padang sama, aku kira otai lah sebab dah selalu join...heheh

14 comments:

  1. wahhh bestnya....klau dah selalu trun tak lama lgi msti jdi ketua kumpulan hehehe...

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnyeeee keje mas..;)

    ReplyDelete
  3. Ini kena buat macam mana? Sama2 kemaskan kabin yer...Pastikan bersih dan terjaga ikut spek... Kira macam spot check untuk operation la nie kan. Tapi dalam bahasa lemah lembut, sama2 tolong....

    ReplyDelete
    Replies
    1. AZIELA,
      Kami check je, tapi operation assist & akan betulkan on the spot..sama2 tlg menolong..

      Delete
  4. betul tu
    sesekali keje luar ofis best gak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakEL,
      Betul, dok opis mnternak lemak je...heheh

      Delete
  5. Bravo!!! Bravo!!! Bravo ! hihihhi

    ReplyDelete
  6. bessstnyaaaa hari hari keje ngadap kapal terbang. i loveeee airplanes hihiks..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺