Friday, 29 May 2015

OFFICE FAMILY DAY 2015 :: CAMAR LAUT RESORT LKIM, BAGAN LALANG..

Weekend lepas 23hb May, opis aku ada buat family gathering kat CAMAR LAUT RESORT (LKIM), BAGAN LALANG. Lokasi dipilih berdasarkan kebanyakan staff opis ramai yang tinggal kat Sepang, Nilai & Putrajaya.


Lokasi CAMAR LAUT RESORT ni sangat senang kalau nak carik. Tepi jalan sebelah kiri nak ke pantai BAGAN LALANG tu je



View dari tingkap, kalau nampak laut mesti lagi ohsemm..


Lobi untuk pendaftaran CAMAR LAUT RESORT.


Servis SEWA BASIKAL pun ada. Harga RM10 untuk satu jam.


SWIMMING POOL masih dalam pembinaan. Kalau dah siap nanti mesti lagi ramai yang menginap kat sini aku rasa.


Aku selaku ahli JKKKK event bersama ahli yang lain menginap kat sini hari Jumaat malam tu kerana malam tu kami ditugaskan untuk memacking hadiah doorgift, lucky draw & lain2.

Tapi apapun sebelum memulakan tugas, kami ke RESTOREN SENANDUNG MALAM dulu menjamu selera. Bajet masing2 ye, bukan under sponsor pun..heheh

Menu wajib : UDANG BUTTER, PEPAHAT GORENG CILI, SOTONG CELUP TEPUNG & KERANG REBUS..


Dari CAMAR LAUT ni cuma perlu jalan kaki je restoren tu, sebab dekat sangat jarak dia so buat rugi minyak keta jelah kalau drive melainkan hari hujan.


Yeyy..dapat towel, boleh pegi mandi laut...hehehe


Kami stay kat bilik single (02 katil) dengan harga RM170 satu malam. Aku tak sempat nak ambik gambar bilik tu, tapi sempat ambik gambar bilik suite yang ada 2 bilik.


Kami sediakan sarapan segera, roti & air kotak untuk semua yang hadir pagi tu.


Mana yang stay sana dapat kupon breakfast kat cafe CAMAR LAUT. Pilihan makanan pun simple2 je, tapi alhamdulillah..kenyang la jugak aku pagi tu.


Kami punya pondok BBQ yang hujung belah kiri tu.


Dah start sesi membakar ayam dah ni. Otai2 jelah yang handle bab2 ni.


TELEMATCH untuk kanak2 & jugak dewasa. Tapi aku tak dapat join sebab kena handle & backup bahagian registration..huhu


Hadiah pun simple2 jugak..standard lah kalau telematch family day mesti dapat TIPUWARE. Budak2 hepi sebab dapat banyak hadiah.


Masing2 eksaited nak tunggu giliran ambik hadiah game telematch.


Ini rumah kayu yang ada dua bilik. Cantik jugak aku tengok.


Tukang bakar berpeluh nak habiskan semua bahan2. Errrr...aku tukang makan je...heheh


Ayam ni nampak hangus sebab bila makan OK jerrr..hehehe


Last FAMILY DAY untuk kami semua maybe...huhuhu


SEMOGA SEMUA HAPPY & SEMOGA JUMPA LAGI DI MASA AKAN DATANG..

13 comments:

  1. aikk?? last family day ;) bbq tu nmpk meriah

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. KAKNIEDA,
      Hahaha...takdelah...biasa2 je..

      Delete
  3. Dah terima surat ker cik viva. Semuga menerima surat yang mengembirakan ya!!!

    ReplyDelete
  4. Last day ?
    Cntik cntik tualanya warna warni gituu
    Mcm best j

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qaseh Rania,
      Bukan lastday..maybe last gathering je..

      Delete
  5. happening gilaaa.. x penah lepak area sini.. bagan lalang kat morib gold coast tu penah la

    ReplyDelete
  6. Bestnya gi Camar Laut...BBQ lagi tu...superb.

    Jom jalan-jalan: http://www.carehappytips.com/2015/10/giveaway-nurfuzie-dot-com-1.html

    ReplyDelete
  7. public boleh book ke nak tidur sini

    ReplyDelete
  8. wow..best ni..tq for info

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺