Wednesday, 12 August 2015

FM BOARD KAMI DAH SAMPAI..

Kalau sebelum ni semua FM @ FRIDGE MAGNET yang kawan/sahabat bagi campur dengan koleksi sendiri kitorang tepek je kat opis. Tapi memandangkan semua dah bawak diri masing2 dah pasni, jadi semua pakat nk beli FM BOARD. Yelah agaknya pintu peti ais kat rumah dah takde space nak tepek kot..heheh


Ekceli FM tu takdelah banyak mana pun. Testing je nih..giler kuasa betul nak.tepek sampai 2 papan...heheh. Aku punya satu jelah..


Sapa nak order jugak boleh ke belog sahabat kita di musshima.blogspot.com. Ada banyak2 size lagi..nak yang petak ke panjang ke..semua boleh deal..

8 comments:

  1. bile dh merasa fridge sendri kemain lagi berazam nak collect fm..sudahnye sebelah pintu pun xlps lagik..ahahaha..

    ReplyDelete
  2. Lama dh dok ushar... nanti nak tengok jugak le...

    ReplyDelete
  3. bgs jgk kene beli board camni... sbb FM akak yg kt peti ais tuh kebanyakannya dh dirosakkan oleh aiyan... geram tul

    berapa harga board nih

    ReplyDelete
  4. Nampak lagi cantik bila susun smua FM kat board nie..

    ReplyDelete
  5. lepas ni FM semua boleh letak depan rumah(ruang tamu)...selama ni dok kat dapur aje (peti sejuk)

    ReplyDelete
  6. sis pun kena beli fm board gak ni . fm dari kwn blogger dah banyak ...

    ReplyDelete
  7. boleh oder nampaknya sbb peti sejuk cenonet di umah JM tu dah penuh!!!!

    ReplyDelete
  8. CT suka jenis FM yang tulis nama2 tu.. cantiklah.. kalo kumpul mmg cari yang tu dulu..

    ReplyDelete

Have a nice day... ☺